Детската Евровизия 2015 бе едно неповторимо преживяване

Поздравления за целия огромен екип, реализирал една продукция на световно ниво! – започна разказа си Аделина Колева, след гостуването й в зала „Арена Армеец София“ по време на  Детската Евровизия 2015.

„Радваме се, че Горнооряховската вокална школа имаше възможност да участва в проявите, непосредствено излъчени преди големия финал“ – продължи тя.

Ерик Михайлов от Г. Оряховица и Кристиян Цонев от Русе, възпитаници на Аделина Колева, взеха участие в предаването „Децата на България са супер“, излъчено на на 21 ноември от 14.00 ч. до 18.30 ч. по БНТ с водещи Драгомир Драганов и Йоана Драгнева.

http://bnt.bg/predavanyia/sa-obshteniya/detsata-na-ba-lgariya-sa-super-vtora-chast

12295267_1081043075239389_5166304671460021203_n

Двамата изпълнители се представиха с песните „Междучасие“ и “ Невидим“.

Особено впечатление направи представянето на атрактивния 6 годишен Ерик Михайлов – „модната икона на Горна Оряховица“- както вече е наричан. Ерик получи покана от актрисата Искра Радева за участие в културна инициатива на 16 декември в София.

Специални покани за големия финал на Детската Евровизия 2015 в зала „Арена Армеец“ получиха и Мария Арсова и Кристияна Петкова, също ученици на Аделина Колева, които участваха в летните прояви на Детската Евровизия 2015 г. на открита сцена в Борисовата градина, София.

Специално участастие в  големия финал на Детската Евровизия 2015 имаше 15 годишният Иван Иванов, когото не видяхме на телевизионния екран, неговата отговорна задача бе WEB коментатор и той усърдно работеше в коментаторската кабина, излючваща продукцията в цял свят.

След кастинг на английски език Иван Иванов, коментираше само на английски език заедно с главния редактор на junioreurovision.tv –  Люк Фишър, цялата информация по протичането на Детската Евровизия, както и рекламните клипове, разкриващи красотата на българската природа, история и култура.

Тези, които следяха онлайн излъчването на Детската Евровизия в  You Tube,

https://www.youtube.com/watch?v=JBVL4IC6-HM

имаха възможност да се порадват на коментаторската работа на Иван Иванов – едно заслужено признание за младия горнооряховчанин и неговите успехи  и усилия в областта на музикалното поприще през последните години.

Благодарим ти, Вани!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: