УЧАСТИЕ НА СОЛИСТИ ОТ ГОРНООРЯХОВСКАТА ВОКАЛНА ШКОЛА В КОНЦЕРТИ НА БНТ

На 12 юли солисти от Горнооряховската вокална школа с худ. ръководител Аделина Колева при НЧ „Напредък-1869“ участваха в концерта „Неочаквано през ваканцията“, организиран от БНТ, изнесен в парк“Борисова градина“, София

„Неочаквано през ваканцията” е поредица от детски концерти, с които БНТ ще зарадва малките големи таланти на България. Концертите ще са осем и в тях ще участват деца от различни краища на страната – гордост за музикалните школи, успяли на фестивални сцени и герои от международни конкурси.

В “Денят започва с култура” повече да идеята разказаха журналистът от Националната телевизия Драгомир Драганов и неговият ко-водещ – малкият Мартин Йорданов.

В “Неочаквано през ваканцията” участват “неочаквано талантливи деца”. С този проект БНТ дава шанс на зрителите да се запознаят с деца, които  са донесли не просто големи награди от международни конкурси за България, а са категоричното доказателство, че шансът да правим Детска Евровизия 2015 не е случаен, а напълно заслужен, каза Драго Драганов.

С благодарност към участниците и родителите им.

11731373_10203155128677791_1056285629_o

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: