„Нова музика” снима клип към първото си авторско парче

ВС „Нова музика” вече може да се похвали с първата си авторска песен. Възпитаниците на Аделина Колева са готови с „Будя се от мрак”. Парчето е с модерно звучене, сложна вокална линия – микс от многобройни гласове, издават от състава.

Дебютът бе записан наскоро във вокално студио „Диджитал плюс”. Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев. Почитателите на „Нова музика” съвсем скоро ще могат не само до  чуят, но и видят „Будя се в мрак”. Талантите от школата започват работа по видеоклипа към парчето. Снимките ще бъдат направени в Горна Оряховица, като идеята е да присъстват кадри от емблематични за града места.

Режисурата на видеоклипа е поверена на Валентин Русанов. Младите певци ентусиазирано се подготвят – стайлинг, визия, костюми, но предпочитат да оставят в тайна подробностите около сюжета и всичко останало. Очаква се видеото да се завърти в ефир през юни.
Горнооряховчани първи ще имат възможност да чуят авторското парче на „Нова музика”. Премиерата на „Будя се в мрак” ще бъде на 15 май на сцената на НЧ „Напредък-1869”, когато е и юбилейният спектакъл по повод 15 години ВС „Нова музика”.
Вокалният педагог Аделина Колева благодари за оказаното съдействие на кмета инж. Добромир Добрев и на фирма „Титан”, с чиято финансова подкрепа се реализира записът на първото авторско парче на ВС „Нова музика”.10665119_1025408704153765_6709907663074220908_n

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: