Вечните Коледни песни на български език пеят Румяна Коцева и солистите на ВС „Нова Музика“ с художествен ръководител Аделина Колева

148659_444228615626673_1700022913_n

Снощи 16.12. 2012 г. в студио 5 на НДК, София от 16.00 ч. певицата Румяна Коцева и вокалния състав „Нова музика“ с художествен ръководител Аделина Колева изпяха някои от най- популярните световни коледни песни по текст на Румяна Коцева, представени в акустичен вариант пиано – Росен Парлапанов и саксофон Толи Апостолов.

С голям успех се посрещанаха песните „О, Свята нощ“, „Елхичката“ и „Дядо Коледа ще дойде в града“, изпълнени от Румяна Коцева и беквокалистите от Нова музика.

По покана на Румяна Коцева в концерта взе участие и певецът Васил Петров, които изпя песните „Бяла Коледа“ и „Сребърни камбанки“.

В третата част на Коледния концерт 13 солисти на ВС“ Нова музика“ изпълниха 10 свои песни: ,,LAST CHRISTMAS ,,БЯЛА КОЛЕДА” ,,В ТАЗИ СМЪЛЧАНА НОЩ” ,,КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ”,,HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS” ,,HALLELUJAH” ,“O, HOLY NIGHT”,,JOHN THE REVELATOR,,КОЛЕДНА СЮИТА”

С поздрава „Честита Коледа“ завърши двучасовия Коледен концерт на певицата Румяна Коцева, солистите от ВС „НОВА МУЗИКА“.

Днес 17 декември в зала 1 на община Горна Оряховица  от 18.30 ч. горнооряховчани ще могат да се насладят на  повторението на Коледения концерт на Вокален състав „НОВА МУЗИКА“ и гостите на град Г. Оряховица – певицата Румяна Коцева, Росен Парлапанов- пиано и Толи Апостолов -флейта и саксофон.

Аделина Колева и съставът й ще поднесат коледният си поздрав и на 24 декември в църкавата „Св.Георги“ в Горна Оряховица от 17.30 ч., където по традициия целият състав от настоящи и вече пораснали солисти ще пеят за „Бъдни вечер в Нашите души“.

Очакваме Ви!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: