С 13 КОЛЕДНИ КОНЦЕРТА ЩЕ РАДВАТ СЪСТАВИТЕ НА НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „НАПРЕДЪК – 1869“ ПРЕЗ ПРАЗНИЧИНИЯ ДЕКЕМРИ МЕСЕЦ!

7 самостоятелни коледни  концерта на ВС „Нова музика” в Горна Оряховица и В. Търново, Русе и София.

Вокалните изпълнители от „НОВА МУЗИКА“ – КОНЦЕРТНИЯ СЪСТАВ НА ЧИТАЛИЩЕТО  вече започнаха коледните си изяви: първото им участие бе в МОЛ В. Търново, където участваха в концерта по тържественото запалване на светлините на елхата в търговски обект.

на 5 декември талантите на Аделина Колева изнесоха грандиозен концерт с Бигбенда на БНР в зала 1 на Българското Нациионално радио.

Предстоящи са: Коледен концерт на 13 декември в Русе, на 16 и 20 декември  – в София, а на 17 декември в зала 1 на Община Горна Оряховица от 18.30 ч.  Вокалните изпълнители и солисти на „НОВА МУЗИКА“, заедно с гост изпълнители ще зарадят вълшебното коледно настроение у всички граждани и гости на община Г. Оряховица. На 24 декември в църквата „Св. Георги“ възпитаниците на Аделина Колева щени подготвят за посрещнане на  Рождество Христово с традиционния концерт „Бъдни вечер в нашите души“.

В дните от 13 – 23 декември актоьрите на Симион Христов от   МТ „АЛТЕРНАТИВА” ще представят в детските градини в общината спектакъла „Коледа“ от ЙО Даниел.

На 7- ми декември куклите – актьори от МТ „Алтернатива“ ще участват в тържественото запалване светлините на елхата пред община Г. Оряховица.

 На 11 декември от 17.30 ч. в зала 1 на Община Г. Оряховица –  Коледен концерт на възпитаници на Музикалната школа при НЧ „Напредък – 1869 от клас пиано на Сн. Бакьова и Йордан Дремов и клас  китара и барабани на Милко Тодоров.

– 18 ДЕКЕМВРИ – НЧ „НАПРЕДЪК 1869″ 18.00ч.- Коледен Фолклорен концерт иа ФА „Сидер войвода“,ДТФС „Гусларче“ и ФК „Балканика“

–  18 ДЕКЕМВРИ – зала 1 на Общивна Г. Оряховица – Коледен концерт иа вокални и балетни формации при НЧ „Напредък -1869″

На 20 декември в Градската изложбена галерия “ Н. Каранешев“  от 18.00 ч.  – Коледен концерт на Хор „Славанско единство“ и бенефис на носителката на златна лира, почетен гражданнин на Горна Оряховица и будител за 2011 г. маестро Донка Копринкова „50 години на сцена“.

На 24 декември в църквата „Св. Георги“ с тържествения си  концерт „Бъдни вечер в нашите души“ Вокален състав „Нова Музика“ и почитния гражданин на Горна Оряховица – Аделина Колева ще поздрави всички в навечерието на Коледа.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: