Златни медали и Купи за Клуб по спортни танци Ксани Денс

 

Клуб по спортни танци Ксани Денс град Велико Търново и град Горна Оряховица, член на Българската Професионална Танцова Асоциация, World Dance Council взе участие в Първа Танцова Спартакиада- Велико Търново, организирана от Българска федерация по спортни танцови дисциплини и Сдружение за изкуства, спорт и образование „Ера-3000”. Клубът се състезава в стил Латино шоу-дуети, групи и формации за деца и Релакс сеньори.

Ксандриния Капелова 8 години и Денислав Иванов 9 години,грабнаха два златни медала в стил Латино шоу, дуети деца. За талантливата,артистично- технична двойка с множество победи в национални и международни турнири, не представляваше трудност да се качи на най-високото стъпало на стълбичката. Те се отличиха с технично и музикално-артистично танцуване пред своята конкуренция. Направиха изключително впечатление на жури и публика.

В стил Латино шоу-група деца-Славена Алексиева и Димитър Павлев, Габриела и Християн Йорданови, Ксандриния Капелова и Денислав Иванов единодушно журито им  присъди първото място- златна купа. Трите двойки показаха високо качество на танцуване и оригинална хореография на танците.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: