ОТНОВО Четири златни медала за Ксандриния и Денислав възпитаници на КСАНИ ДЕНС

За пореден път отлично представяне във Открит танцов турнир по спортни танци в град Дупница на 20 май 2012,организиран от Клуб по спортни танци „Фантастик данс”, записа клуб по спортни танци “Ксани Денс” Велико Търново и Горна Оряховица с треньор Николинка Колева, който е член на Българската професионална танцова асоциация и Световния танцов съвет.


Невероятните боляри 8-годишната Ксандриния Капелова  и партньорът й Денислав Иванов (на 9 г.) невероятно се представиха на танцовия подиум. Младата и очарователно талантлива двойка се състезава при по- големите от тях двойки,единадесетгодишни, спечелиха златни медали във първия турнир за деня -възрастова група до 11години в категория латиноамерикански и стандартни танци –ча ча ча, джайв,английски валс и куикстеп.  Във втория следобеден турнир двойката се състезава с двойки на възраст до 9 години, в категория шест латиноамерикански и стандартни танци- ча ча ча, румба,джайв,английски валс,танго,куйкстеп,където единодушно пет членното жури им отсъди отново първото място.


Достойно влизане във финал направиха и още две двойки на клуб по спортни танци „Ксани денс” във най – многобройната категория, начинаещи до 9 години латиноамерикански и стандартни танци.
Дебютантите Християн и Габриела Йорданови на 7 години , заеха четвърто място. Шесто място за двойката Божидар Тодоров и Славена Алексиева в същата категория.
„Състезанието премина в отлична организация от страна на клуб „Фантастик данс” с председател на клуба Димитър Георгиев. Главен съдия на състезанието –г-н  Златин Костов, председател на Българската Професионална Танцова Асоциация. Участваха около 80 двойки до 15 години в няколко категории разделени по възраст. Взеха участие и формации по спортни танци от няколко клуба в страната. Проведе се и турнир по спортни танци за двойки момиче с момиче, което за пореден път доказва, че и момиченцата без партньор момче имат реалната възможност да доказват качествата и уменията си в спортните танци. Определено за другия сезон нашия клуб ще поощри такива момичета и ще подготви децата за предстоящите ни състезания.
Клубът се готви усилено за последното състезание за този сезон, което ще се проведе на 3 юни, в зала Триадица , град София .”- сподели треньора на Клуб по спортни танци” Ксани денс”.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: