Стелияна Христова и Симона Димитрова се състезават за приза „Гласът на България“!

Стелияна Христова състезава за приза „Гласът на България“  в отбора на Мариана Попова, а Симона Димитрова е в отбора на Кирил Маречков!


инфо за музикалния формат

Само шест дни остават до началото на най-очакваното музикално шоу тази година – „Гласът на България“! След оспорван кастинг бяха избрани 160 таланти, които ще се борят за голямата награда.

Участниците  ще преминат през четири етапа, в които ще имат възможност да докажат своя талант. Един от тях ще спечели титлата „Глас на България“. Кандидатите са свободни да пеят в стила, в който искат. Шоуто започва с кастинги „на тъмно!“

„Всъщност ние четиримата треньори стоим с гръб към участниците, нямаме визуален контакт с тях – единствения начин, по който правим избора, е единствено и само по гласа. Трябваше, мисля, от около 160 човека, да изберем точно по 14 човека за отбор“, разказа Ивана.

„Втората е състезанията вътре в самите отбори – това е втората фаза. Ще се съзтезават по двама, по двама души, по двама – и аз трябва да избера кой от двамата е най-добрият”, пък разказа Кирил Маричков.

„Всяка една част от шоуто е готина – третият етап е характерен с това, че имаме обособените отбори, останали са 6-те полуфиналисти и на това място се включват „дрийм тиймовете” – в този момент се включват известни наши приятели, които могат да ни помогнат!”, обясни Миро.

„На финала остават двама човека и един от тях става „гласът на България“. Това ще се решава чрез нашите разговори, критики и поощрения, както и публиката, която ще решава в този момент”, довърши „картинката” Мариана Попова.

За първи път зрителите ще могат да подкрепят любимия си артист, не само със sms, но и чрез сайта на предаването! Победител ще бъде този, който събере най-много sms-и и онлайн гласове.

Шоуто започва на 18 юли и ще се излъчва всеки понеделник, вторник и сряда от 21 часа.

Станете фен на „Гласът на България“ във Facebook и Twitter!

ПОДКРЕПЕТЕ ГИ!

Advertisements

Един коментар to “Стелияна Христова и Симона Димитрова се състезават за приза „Гласът на България“!”

  1. krasimira Says:

    STRAHOTNA SI.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: