Боряна Бонева, Десислва Златева и Робърт Ангелов влизат в музикалния формат „Тhe X Factor“.

инфо за музикалния формат

Предаването ще бъде на няколко етапа. Първо са кастингите пред жури и публика. Всеки от участниците, който получи “да”, продължава в следващия кръг, в който трябва да изпълни серия от задачи с много пеене и танци. В третия кръг – “Къщата на съдиите”, журито ще вземе активно участие, като ще пее, ако се наложи, заедно с финалистите на сцената.

Вече стана ясно, че Мария Илиева и Лили Иванова ще бъдат в журито на предаването, като към тях ще се присъединят още двама известни български певци.

Накрая зрителите гласуват, а победителят печели запис на песен в международно студио на звукозаписната компания “Сони”.

За първи път в историята на родните музикални шоу формати у нас щастливецът ще получи възможност да започне звездната си кариера с екип от доказани на международната музикална сцена професионалисти – композитор, текстописец, аранжор и музикален продуцент.

При успешна реализация на сингъла, първият победител на музикалния формат в България ще има възможност да продължи кариерата си с издаване на цял албум.

“Това ще е най-скъпият формат, правен досега в България. Надявам се, че смяната на продуцентската компания ще даде по-различен поглед”, каза шефката на телевизията Светла Василева.

“Х фактор” ще бъде максимално мащабен проект на международно ниво. Има много таланти в България, а цифрите досега показват голям интерес към него“, обясни Кристоф Домбовари от продуцентската къща “Паприка”, която ще прави шоуто. Ще се търсят не само вокалните качества на участниците, но и тяхното сценично присъствие, харизма или, както го нарича екипът – “Х фактор”.

В същинския етап на надпреварата ще се явят между 12 и 15 състезатели. Те може да са и дуети, и цели групи. Продуцентите и менторите ще ги разпределят в 4 категории – момчета от 16 до 24 г., момичета от 16 до 24 г., мъже/жени над 25 г. и групи.

Те ще пеят на зрелищни концерти. “Х фактор” е толкова скъп, защото спектаклите ще са от калибъра на тези на Бионсе и Елтън Джон”, каза главният редактор на изданието Николай Йорданов. На тях ще се пее в най-различни музикални стилове – всичко зависи от предпочитанията на публиката и качествата на участниците. “Ако българската аудитория избере нещо, което е популярно, ние ще го подкрепим”, казаха още от екипа.

“Х фактор” ще започне да се излъчва през септември по Нова тв.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: