„Научи се , правейки!казаха и показаха младите хора под лъчите на майското слънце на площад Г. Измирлиев в Горна Оряховица

В седмицата за младежка активност от 15 до 20 май Горнооряховският младежки парламент, сдружение „Младежка толерантност” и Младежки театър „Алтернатива” при читалище „Напредък 1869” със съдействието на община Г. Оряховица посрещат гости от цялата страна.

Тази година младите хора са нарекли своята седмица „Научи се, правейки”. На площад „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица в атрактивните ателиета те правиха оригами, изложби, животни от балони, интерактивни игри за опознаване на нациите и др. С това младежите показаха силата на екипната работа, смисъла на любителската клубна дейност, доброволческата инициатива и работата в мрежа за преодоляване на насилието и агресията сред младите. В занятията се включиха и доброволците от младежкия БЧК от Велико Търново. Гостите от сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ от Разлог, които са национален координатор за България на Евро-средиземноморска фондация за диалог между културите „Анна Линд“, представиха средиземноморската мрежа за младежка активност.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: