Десислава Златева стана СВЕТОВЕН ПРЕТЕНДЕНТ в гранздиозния проект на AVON VOISES!

ДЕСИСЛАВА ЗЛАТЕВА

Е ФИНАЛИСКА В ПЪРВИЯ КАСТИНГ ЗА ПРЕДЕНТЕТИ. ВИЖТЕ ТУК С КАКВО СПЕЧЕЛИ ЖУРИТО НА AVON VOISES

ТАЛАНТЛИВОТО МОМИЧЕ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА, ПЕЕЩО В ВОКАЛЕН СЪСТАВ „НОВА МУЗИКА“ С ВОКАЛЕН ПЕДАГОГ АДЕЛИНА КОЛЕВА, ДИРЕКТОР НА ШКОЛАТА ПО ИЗКУСТВА ПРИ НЧ“НАПРЕДЪК 1869″


ДЕСИ ЗАЕДНО С 41 претендентки ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА ще летят до Париж, Франция, за да участват във видео записите за Първи и Втори Кръг в периода между 31 март и 2 април 2011 г.

НАКРАТКО РЕГЛАМЕНТА:

Видео-представяния ще бъдат приемани в периода от 1 декември 2010 г. до 13 февруари 2011 г. Видео-представянията ще бъдат проверени, за да се убедим, че отговарят на изискванията, споменати в условията и правилата на Глобалното набиране на таланти Avon Voices. Ако видеото Ви отговаря на всички изисквания, то ще бъде разгледано за евентуалното Ви участие в Първи Кръг и ще бъде публикувано за публичен достъп на сайта AvonVoices.com. Ще бъдете уведомени на Вашата Avon Voices профилна страница и чрез имейл, когато Вашето видео е готово за гледане онлайн.

От тези представяния, до 197 жени от пет географски области ще бъдат избрани от журито на Avon Voices да се явят на Първи Кръг като световни претенденти.

Първи кръг

Сумата от гласовете на широката публика онлайн и тези на журито на Avon Voices ще определят кои претенденти от Първи кръг продължават по-нататък. До 100 претендента от пет географски района ще продължат във Втори кръг.

Втори кръг

Сумата от регионалните онлайн гласове на публиката и от журито на Avon Voices ще определят кои претенденти ще минат във Втори Кръг. До 25 световни претенденти ще се класират за Полу-финалите.

Полу-финали

Сумата от онлайн гласовете на световната публика и на журито на Avon Voices ще определят кои ще бъдат полу-финалистите. До 10 световни претенденти ще се класират за Финалите.

Финали

Сумата от онлайн гласовете на световната публика и представянето на живо пред журито на Avon Voices ще определят двете световни победителки в глобалното Набиране на Певчески Таланти – една победителка от категорията на широката общественост и една – от категорията на Представителите на Avon.

Гласувайте за ДЕСИСЛАВА ЗЛАТЕВА!

ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧВА ОТ 22 АПРИЛ!

Направи така, че твоят глас и твоето гласуване да имат значение! Като член на глобалната общност Avon Voices можеш да гласуваш заедно със звездите от журито и да помогнеш за определянето на тези, които ще продължат напред в Търсенето на певци-таланти Avon Voices.

Има няколко възможности за гласуване. Гласуването се осъществява онлайн, единствено и само на AvonVoices.com.

Гласуване за първи кръг: 22 април – 20 май 2011 г. Пусни до 100 гласа за своя(ите) любим(и) претендент(и) в твоя регион.

Advertisements

Етикети: , ,

2 Коментари to “Десислава Златева стана СВЕТОВЕН ПРЕТЕНДЕНТ в гранздиозния проект на AVON VOISES!”

  1. марияна дамянова Says:

    Браво Деси!Много се гордеем и сме с теб!Обичаме те!Всички ще гласуваме за теб!

  2. Radoslav Says:

    Тук можете да намерите повече информация за гласуването http://www.desi-zlateva.hit.bg/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: