Гласувайте за направата на детска площадка в Г. Оряховица от хранителния холдинг „Бела България”

Стартира гласуването за изграждане на детски площадки в населените места от хранителния холдинг „Бела България”. До сега фирмата е изградила площадки в София, Варна, Пловдив, Габрово, Елин Пелин. През 2011 г компанията ще изгради още пет детски къта. Горнооряховчани имат възможност да гласуват за изграждане на детска площадка. Като подходящо място за изграждането й, специалистите от ТСУ в общинска администрация определиха парцел в кв. „Пролет”, който се намира зад блока на ул. „Люляк”.
Горнооряховчани могат да гласуват до края на февруари 2011 на специалния сайт http://www.mestazaigra.bg в секцията “Площадка в твоя град”. От активността на потребителите на сайта ще зависи кои ще са печелившите градове.
Детските кътове се създават по авторски проект в пълно съответствие с националните и европейските изисквания за безопасност. Те съдържат пързалка, люлка, клатушки, катерушка и пясъчник, както и зелени площи и зони за отдих с пейки. Холдингът се ангажира дългосрочно с проекта. Стотици деца в цялата страна вече се радват на щастливи игри в удобните и красиви детски кътове.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: