ВС „Нова музика“ покориха гостите на Мидения фест в Каварна на 10, 11 и 12 септември 2010

По покана на кмета на Каварна солистите на ВС „Нова Музика“ с художествен ръководител Аделина Колева при НЧ „Напредък 1869“ Г. Оряховица заедно общинари водени от кмета на Г. Оряховица взеха участие в съместен концерт с местната рок група „Access“, организиран от НЧ „Съгласие“ – гр. Каварна по повод традиционния Рибен и Миден фест Каварна 2010 г.


Солистите на „Нова музика“ заедно с приятелите си от Каварна поднесоха вихрен курон, подсилен от яка музика, младежки страсти и емоции, много талант и заразително купонджийско настроение.


още инфо за Рибния и Миден фест в Каварна:

Истински празник на морската кухня и специалитети от света на Нептун  се случи в Каварна. Става въпрос за поредното седмо издание на станалия вече традиционен Рибен и миден фест в северния Черноморски град. Него  се изявявиха със способностите си най–добрите български готвачи. Гостите отнесоха  незабравими мигове от морския бряг на Каварна.

В центъра на града бяха изнесени уникални специалитети на мидената ферма, намираща се край Каварна. За гостите на фестивала, желаещи да опитат многобройните рибени и мидени специалитети бяха  разпънати специални шатри.

По традиция и този път кметът на Каварна Цонко Цонев  постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет.

Откриването на феста  бе на 10 септември, когато за жителите и гостите на Каварна свириха  група „Аналгин”. На 11 септември –  „БТР”, а на 12 септември в неделя бе предвиден концерт на група „Сигнал”.

Advertisements

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: