11 годишната Ана Мария впечатли журито на „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТИ“

11-годишната Ана-Мария Янакиева от Варна е избра­на да се яви на кастинг пред журито на формата „Бълга­рия търси таланти“ на 29 яну­ари, петък в София. На пред­варителния кастинг в чер­номорския град момичето се е представило с песента „Beautiful”на Кристина Агилера. Гласовитото дете е впечатлило журито и то е поканено да се яви на вто­рия тур на телевизионния формат.

Необичайното, ко­ето я свързва с нашия реги­он е вокалния й педагог. Това е Аделина Колева – ДИРЕКТОР НА ШКОЛАТА ПО ИЗКУСТВА ПРИ НЧ”НАПРЕДЪК 1869”, Горна Оряхо­вица. Моми­чето е нейна възпитаничка и не­веднъж е пе­челило при­зови места от национал­ни и международни конкур­си. Ана-Мария взема уроци при Аделина Колева от ок­томври 2009 г. И всяка неделя пътува с влак до Горна Оря­ховица с майка си Ралица Янакиева, за да покрие ча­совете си.

Ана-Мария пее от 6-годишна. Любима и е поп музиката и естествено лю­бима певица и е Кристина Агилера.

Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян са тричленното жури, което оценява талан­тите на България. Очаквано сред желаещите в шоуто се явиха много певци. Те зала­гаха предимно на изпълне­ния на български поп хито­ве. Многобройни бяха и кан­дидатите с атрактивни и дори малко познати талан­ти. Всъщност всеки, който умее нещо – пее, танцува, свири, гълта огън, прави фокуси, чете обратно е по­тенциален победител. Нови­ят формат ще стартира в национален ефир през про­летта. Голямата награда в него ще бъде в размер на 30 000 евро.

Advertisements

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: