ОТ 18 ЯНУАРИ ПРЕД СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕ „НАПРЕДЪК – 1869“ МОЖЕТЕ ДА ИНФОРМИРАТЕ ОТ БЕЗПЛАТНИЯ ВЕСТНИК „АНОНС“

Вестник „Анонс“ е изложен пред сградата на читалището за свободен достъп. Вестникът е безплатен и излиза всеки понеделник.

Вестник „Анонс“ е първото издание на „Россел Медия България“. Той се нарежда сред първите продукти, създадени от холдинга със смесено българо-белгийско участие „Юроссел“ и Групата „Россел“.

Групата „Россел“ е една от най-големите белгийски медийни групи със свое присъствие на редица пазари в много страни от Западна Европа, между които Белгия, Франция и Люксембург. Тя заема своето важно място в ежедневната преса с издания с утвърдени заглавия и мащабно проникване сред читателската аудитория. Това са: „Le Soir“, „La Voix du Nord“, „La Meuse“, „La Nouvelle Gazette“, „L’Echo“, „De Tijd“, „Metro“, „Lille Plus“. Групата „Россел“ играе важна роля и в седмичната преса посредством безплатните издания „Vlan“, на „Soir Magazine“ и платените регионални седмичници в Северна Франция.

През последните години Групата „Россел“ се превърна в интернет платформа, която по никакъв начин не може да бъде пренебрегната. Тя наложи присъствието си с информационните сайтове на ежедневниците и седмичните си издания: www.lesoir.be, www.sudpresse.be, www.lavoixdunord.fr, www.tijd.be, www.lecho.be, www.freemetro.be. Групата спечели доверието на интернет потребителите и с изключително полезните си сайтове за услуги: www.vlan.be, www.references.be, както и с тематичните си сайтове, като: www.cinenews.be, www.netevents.be, www.carchannel.be, www.rendez-vous.be.

Не на последно място по значение е и представянето на Групата „Россел“ в телевизията посредством своето участие в частната група TVi (RTL Groupe) и в местната телевизия на регионалната столица – град Лил (C9). Тя участва и в двете най-големи белгийски франкофонски радиостанции (Bel-RTL и Contact) като част от радиохолдинга Radio H. Трябва да се спомене също така, че Групата Россел винаги е създавала благоприятни условия и за своята вертикална интеграция. Тя присъства директно или индиректно в своите рекламни агенции: „Via Fred“, „Via Rossel“, „Trustmedia“, „Firstmedia“, „TV One“. и т.н., притежава и собствени печатници в Nivelles (Южен Брюксел), в Beauraing (Южна Белгия), в Marcq en Baroeul (Северен Лил) или има участие в локални печатници (Grenz-Echo и Imprimerie Masset в Белгия, Imprimerie de la Presse Flamande във Франция).

Още от първата следа, оставена от първия вестник на групата Россел – „Le Soir“, през 80-те години на XIX век, та чак до наши дни, Групата запазва своите основни ценности:

– страст – най-основната и най-историческата ценност, това е страстта, която служителите й хранят към информацията, но също така обичта към читателите, приобщени като крайъгълен камък в нейните възход и стратегия за развитие;
– носене на отговорност – отговорност на изданието към неговите читатели и отговорност на Групата към нейните партньори;
– редакционна независимост – фундаментална гаранция за качество на редакционните материали и на журналистическата работа.

В наши дни Групата „Россел“ се ползва от резултатите и опита, натрупани в повече от стогодишната й история. Благодарение на разнообразието в дейностите и на водещата й роля в няколко сектора и много страни в Западна Европа, Групата се радва на забележително развитие и на пълна политическа, икономическа и финансова независимост. Нейното развиване към страните от Източна Европа и по-специално към България има за основа стабилни и дългосрочни намерения.

Търговското сътрудничество между Групата „Россел“ и компанията „Россел Медия България“ представлява само една брънка от огромната разклонена мрежа от услуги, предлагани от компаниите партньори, които формират Групата или са в тесни връзки с нея. Към днешна дата „Россел Медия България“ вече издава три безплатни седмичника за градовете София, Пловдив и Велико Търново, които предоставят широк тематичен кръг от информация на своите читатели. Посредством своя интернет сайт (www.anonce.bg) изданията достигат и до голям брой читатели в останалите български градове, а и в чужбина. Печатните издания „Анонс“, както и интернет сайтът, предоставят множество възможности на компании и частни лица да публикуват свои реклами и обяви.

„Россел Медия България“, в тясно сътрудничество с Групата „Россел“ (www.rossel.be), има намерение да развива не само продуктите, които вече е пуснала на пазара, но и нови, като с това увеличи и разнообрази предоставените на клиенти и читатели възможности. Целта е „Россел Медия България“ да заеме достойно и заслужено място сред лидерите в областта на информацията и рекламата в България.

Advertisements

Етикети:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: