УЧАСТВАЙТЕ в Трети конкурс за педагози, работещи с деца в сферата на извънкласната и извънучилищната дейност „Учител, ученик, родител – ЗАЕДНО”

Международна фестивална програма „Приятели на България” и Синдикатът на българските учители обявиха Трети конкурс за работещите с деца в сферата на извънкласните и извънучилищни дейности в направление изкуства. За първи път, конкурсът се обявява в четири категории: извънкласна работа; извънучилищна дейност; работа с деца със специални образователни потребности и млад педагог (до 35 години). Писмените разработки на участниците се приемат до 31 март 2010 г. и ще бъдат класирани от комисия, включваща представители на организаторите и на Министерство на образованието, младежта и науката. Подробности за условията за участие са публикувани на сайта на Програма „Приятели на България” и във вестник „Учителско дело”. Наградният фонд е 6 000 лв. и се осигурява от МФПДТ „Приятели на България”. Класираните на призови места ще бъдат номинирани в националния конкурс на СБУ „Учител на годината”. Наред с популяризиране и обмяна на добри практики, конкурсът има за цел да стимулира учителите за практикуване на съвременни форми за извънкласна и извънучилищна дейност, съвместно с родителите, в полза на децата и учениците.

Краен срок: 31 март 2010 г.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : http://www.festival-bg.com/article/50/

Екипа на НЧ „Напредък 1869“ Г. Оряховица желае успех на всички свои колеги – художествени ръководители  и разбира се на всички останали учители от тези дейности.

Advertisements

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: