Мъжката певческа група“ Георги Измирлиев“ с участие в Националния събор на пенсионерите „От дума на дум, от песен на песен“ край Дряновския манастир

1111С три песни се представиха пенсионерите от Мъжката певческа група „Георги Измирлиев“ при НЧ „Напредък 1869″ Г. Оряховица на 27 юни край Дряновския манастир в Националния събор на пенсионерите “ От дума на дума, от песен на песен“, организаран от Община Дряново.

Песните „Де сте буйни младини“, „Реших да се оженя“ и „Катинар“ в изпълнение на 9-мата участника от групата се въприеха прекрасно от публиката, споделиха ръководителите на групата.

Националният събор няма състезателен характер и всички получихме грамота за участие, разказаха певците.

Кризата и тук личи, продължиха те, сега участниците бяха само от 20 читалищни и пенсионерски колектива, и сцената за изява беше само една, и преди години се провеждаше в рамките на два дни а тази – само на 27 юни.

Въпреки всичко сме доволни от представянето си, публиката ни хареса, срещнахме се с приятелите, организацията беше добра и озвучаването също, заключиха представителите на мъжката певческа група „Георги Измирлиев“

14

Advertisements

Етикети:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: