НОРА КАРАИВАНОВА СЕ КЛАСИРА ЗА ФИНАЛ НА ,,ЕВРОBGВИЗИЯ”

d0bdd0bed180d0b0-1Горна Оряховица отново е с финалист на ,,Евровизия”. Нора Караиванова се нареди сред 12 – те с шанс за победа, след като журитетната комисия класира горнооряховското момиче на първо място от представилите се кандидати. Общо 21 изпълнители бяха допуснати до полуфинала на престижния конкурс. Нора се представи с новата си песен It’s Not Right, която е по неин текст и е в стил R & B. Музиката е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с ,,Алегро”, Васко Василев и солистите на Ковънт Гардън, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Модерният аранжимент е дело на Жоро Янев. Хореографията е по идея на Милен Данков от Dance Zone. Песента е клипирана. За снимките бяха построени 4 декора в студио ,,Орфей”. Визията на видиото е като на модерна индустриална среда, каквато Нора и Dance Zone се опитаха да пресъздадат и на полуфинала на ,,Евровизия”.

ЧУЙТЕ И ВИЖТЕ :

http://www.youtube.com/watch?v=d5R_iErjGok

Не трябва да се приема като изненада класирането на Нора на първо място. Зрителят с по – чувствително слухово възприятие е забелязал, че повечето полуфиналисти, дори и фаворизираният като ,,човекът глас” Красимир Аврамов на моменти виеха неистово като карпатски вълци. Специалистите ще подкрепят тезата, че единствено Графа, Нора и още един двама изпълнители си изпяха вярно нотите. ,,Това е голям успех. На финала каквото стане. Ще разчитам на подкрепа от любимия ми и обичан град Горна Оряховица, в който за жалост не ми остава време да се завъртя”, каза за в-к„СЕДМИЦАТА“ Нора.

По повод ,,Ряховския меч”, който получи наскоро, Нора коментира, че се чувства поласкана да е победител в класация, в която присъстват Аделина Колева и маестро Донка Копринкова, които според нея заслужават много повече тази награда.

Звездата от ,,Мюзик айдъл 2” няма да се прибере скоро в родния си град, колкото и да й се иска. Едва след финала на ,,Евровизия” ще открадне малко време за своето семейство.

А финалът на конкурса, който ще изпрати един български изпълнител в спортен комплекс ,,Олимпийски” в Москва, е на 21 февруари. Финалистът ще бъде избран от вота на зрителите чрез sms – гласуване.

ГРАЖДАНИ НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАШАТА НОРА!

Advertisements

Етикети: ,

Един коментар to “НОРА КАРАИВАНОВА СЕ КЛАСИРА ЗА ФИНАЛ НА ,,ЕВРОBGВИЗИЯ””

  1. НАДЕЖДА САРАФИДОВА Says:

    НОРА Е НАЙ-ДОБРАТА И ОТ МЪЖЕ,И ОТ ЖЕНИ,ЯВЯВАЛИ СЕ НЯКОГА НА МУЗИКАЛНИ КОНКУРСИ В БЪЛГАРИЯ.НИКОЙ НЕ ПРИТЕЖАВА ТАЗИ СЪВКУПНОСТ ОТ КАЧЕСТВА,КОИТО ИМА ТЯ:КРАСОТА,ЧАР И ХАРИЗМА,МНОГО СИЛНО И ДОБРО ИЗЛЪЧВАНЕ И ПРИСЪСТВИЕ НА СЦЕНАТА,ИНТЕЛЕКТ И НЕЗЕМЕН И ПРЕКРАСЕН ГЛАС,ДОСТОЕН ЗА СВЕТОВНА СЦЕНА.АЗ Я ВИЖДАМ НА СВЕТОВНА СЦЕНА,НИЩО ЧЕ НЕ СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ И MUSIC IDOL 2,ТЯ ИМА ПОВЕЧЕ УСПЕХ И ОТ НЕВЕНА,И ОТ ТОМА ВЗЕТИ ЗАЕДНО,ЗАЩОТО Е МНОГО ПО-ТАЛАНТЛИВА И ОТ ДВАМАТА ВЗЕТИ ЗАЕДНО.ЗА МЕН ТЯ Е МОЯТ МУЗИКАЛЕН ИДОЛ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.ИНАЧЕ ПЕСЕНТА,НА КОЯТО ТЯ ЛИЧНО Е ПИСАЛА ТЕКСТА-IT`S NOT RIGHT,АЗ ИМАМ ЕДНА ПОЗНАТА,КОЯТО ЖИВЕЕ В АТИНА И КАЗВА,ЧЕ ГЪРЦИТЕ НАПРАВО СА СЕ ВЛЮБИЛИ В ТОВА ПАРЧЕ НА НОРА И ДАЖЕ СА НАПРАВИЛИ И КАВЪР ВЕРСИЯ.УСПЕХЪТ НА НОРА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ.АЗ Й ПОЖЕЛАВАМ ОСВЕН ДА СТАНЕ СВЕТОВНА ЗВЕЗДА,ДА СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЕВРОВИЗИЯ,ХИТОВЕТЕ Й ДА СЕ ВЪРТЯТ ПО MTV И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАПАЗИ СЪЩАТА,ЗАЩОТО ТЯ Е МНОГО ДУХОВЕН ЧОВЕК.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: