Кръстияна Кръстева ще се бори за финала на Детска Евровизия`2008

Възпитаничката на Аделина КолеваКРЪСТИЯНА КРЪСТЕВА ще участва в Българския финал на Детската Евровизия`2008, които ще е на 18 септември в зала 2 на НДК.

Кръстияна се състезава с авторската си песен „ЕДНА МЕЧТА“, нейни беквокалисти са солистите на ВС „Нова музика“ – СТЕЛИЯНА ХРИСТОВА, БОГОМИЛ БОНЕВ И РАДОСТИНА СТОЯНОВА.

Участие има и балет „Веда джуниър“. До финала в НДК са допуснати 10 песни. Прякото предеване на БНТ от конкурса започва в 20.40 ч. на 18 септември. Победителят ще определи с гласуване с sms-и.

Гласувайте за Кръстияна!!!!!!!!!!

Надяваме се на вашата

подкрепа,мили приятели

от Горна Оряховица,

Велико Търново и цяла

България!

На 5 септевмври в Несебър ще Кристияна Кръстева ще има подгряващо 30 минутно участие в концерта на ВИКИ АЛМАЗИДО и МИЛЧО ЛЕВИЕВ.

На 10 септември в Изложбените зали в гр. Горна Оряховица от 17.30 ч. Криси ще представи песента си „Една мечта“, класирала се за финала на Българската Детска Евровизия и с нея Школата по изкуствата при НЧ „Напредък 1869“ гр. Г. Оряховица ще открие новият творчески сезон.

Големият финал е през ноември в Кипър.Като загрявка на финала Кристияна ще участва в концерта за 50 годишнината на БНТ на 14 септевмри. В грандиозното шоу, готвено от Националната телевизия, ще участва и Боряна Бонева. На следващият ден пък, всички солисти на Школата по изкуствата ще участват в концерт с Биг Бенда на БНР във Велико Търново. Кръстияна Кръстева, която е търновчанка, но учи пеене в Горна Оряховица ще има три изпълнения пред родна публика.

Advertisements

Етикети: , , , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: