Солист и пианист от хор „Славянско единство“ взеха участие в изявата на хор „Железни струни“ гр. Разград по време на ІV национален хоров фестивал

На 31. 05. 2008г. солистът на хор „Славянско единство”, басът Росен Кръстев и пианистът Антон Благоев бяха поканени да вземат участие в изявата на хор „Железни струни” Разград в рамките на четвъртия национален хоров фестивал, който тази година се проведе в града.

Чудесното им представяне допринесе за нивото на форума и беше оценено подобаващо от обществеността, представителя на Министерството на културата и БХС – г-жа Елианка Михайлова и радиоводещата Мануела Манчева, която е и член на управителния съвет на Българския хоров съюз.

Не би било пресилено да се каже, че съвместните изпълнения на Росен Кръстев и Антон Благоев (като гост изпълнители) бяха основната „атракция” на фестивалния концерт – аплаузите на публиката, интервютата, които бяха дадени за Радио „Христо Ботев”, изключителната благодарност от страна на организаторите, бяха една оценка, която винаги съпътства качеството в отношението не само на ценителите, но и на спонтанно реагиращите слушатели.

Advertisements

Етикети:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: